Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، انتخاب میزبان جام ملت های آسیا 2027 از 6 ماه گذشته کلید خورد و فدراسیون فوتبال ایران از همان ابتدا خود را به عنوان یکی از کاندیدها مطرح کرد.

کاندیداتوری از تورنمنت آسیایی دو روز پیش به خط پایان رسید و اسامی نهایی کشورهای خواهان میزبانی از جام ملت های آسیا 2027 با رونمایی از کتابچه هایشان روی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا مشخص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران، عربستان، قطر، هند و ازبکستان نامزدهای میزبانی بودند که در مرحله پایانی فدراسیون ازبکستان خود را از این رقابت کنار کشید تا 4 کشور برای میزبانی از بالاترین تورنمنت فوتبال آسیا باقی بمانند.

در این گزارش به مقایسه کتابچه های نامزدها برای میزبانی از جام ملت های آسیا 2027 می پردازیم. در این اولین گام به کیفیت کمی کتابچه ها پرداخته می شود که شرح زیر  است:

1-کتابچه ایران: 132 صفحه

2-کتابچه عربستان: 421 صفحه

3-کتابچه قطر: 397 صفحه

4-کتابچه هند: 177 صفحه

با مقایسه کمی کتابچه های 4 نامزد نهایی جام ملت های آسیا 2017 متوجه می شوید که اراده قطر و عربستان نسبت به دو رقیب دیگرشان یعنی ایران و هند برای میزبانی بیشتر است و تدارک بهتری دیده اند. فدراسیون ایران با ارائه کتابچه 132 صفحه ای کمترین تعداد صفحات را در میان کتابچه ها دارد. در مقابل عربستان با ارائه کتابچه 421 صفحه ای بیشترین سهم را از لحاظ کمی دارد.

*کتابچه ایران  

مهمترین نکته برای میزبانی از این رقابت ها ورزشگاه های معرفی شده است. 14 ورزشگاه معرفی شده از سوی فدراسیون ایران برای میزبانی از جام ملت های آسیا 2027 به تفکیک شهرها به شرح زیر است: 

*تهران:

ورزشگاه آزادی و تختی

*اهواز:

شهدای فولاد و ورزشگاه غدیر

*تبریز:

استادیوم یادگار امام(ره)

*شیراز

استادیوم پارس

*اصفهان

ورزشگاه نقش جهان و فولادشهر

*مشهد

ورزشگاه امام رضا و ثامن(ع)

*کرج

ورزشگاه انقلاب

*مس

ورزشگاه شهدای مس و باهنر

*کیش 

ورزشگاه المپیک کیش

با نگاه به ورزشگاه های ارائه شده از سوی فدراسیون ایران در کتابچه میزبانی از جام ملت های آسیا 2027 مشخص شد 9 شهر در صورت قبولی این دفترچه میزبان جام ملت های آسیا خواهد بود.

*کتابچه عربستان

عربستان 10 ورزشگاه برای میزبانی از این رقابت ها معرفی کرده و در صورت پیروزی در پرونده میزبانی از جام ملت های آسیا 2027 قول ساخت 3 ورزشگاه جدید دیگر را داده است. ورزشگاه های این کشور به تفکیک شهرها به شرح زیر است:

*ریاض(5)

استادیوم ملک فهد، ورزشگاه مرسول پارک، ورزشگاه الملز، ورزشگاه ریاض جدید و ورزشگاه القدیه 

*دمام(3)

ورزشگاه دمام، ورزشگاه محمد بن فهد و ورزشگاه سعود بن جلوی

* جده(2)

ورزشگاه الجوهره و ورزشگاه عبدالله الفیصل

3 ورزشگاه وعده داده شده برای ساخت با ظرفیتشان به شرح زیر است: ورزشگاه ریاض(21 هزار)، ورزشگاه القدیه(22 هزار) و ورزشگاه دمام(47هزار).

*کتابچه قطر

فدراسیون فوتبال قطر که میزبان جام جهانی 2022 است علاوه بر 8 ورزشگاه میزبان جام جهانی 2 ورزشگاه دیگر را نیز برای میزبانی از جام ملت های آسیا 2017 معرفی کرد.

*10 ورزشگاه نامزدی میزبانی جام ملت های آسیا 2027 قطر به شرح زیر است:

1- استادیوم البیت(جام جهانی)

2-استادیوم الجنوب(جام جهانی)

3-ورزشگاه الریان(جام جهانی)

4-ورزشگاه الثمامه(جام جهانی)

5-اجوکیشن سیتی(المدینه التعلیمیه-جام جهانی)

6-استادیوم بین المللی خلیفه(جام جهانی)

7-استادیوم لوسیل(جام جهانی)

8-استادیوم راس ابوعبود(جام جهانی)

9- استادیوم ثانی بن جاسم

10-ورزشگاه دانشگاه قطر

قطر با تمام امکانات جام جهانی 2022 وارد این رقابت شده و از این حیث از تمام رقبا برای پیروز شدن در این رقابت شانس بیشتری دارد. 8 ورزشگاه جام جهانی قطر طبق استانداردهای جهانی ساخته شده و جزو بروزترین ورزشگاه های دنیا به شمار می آید که می تواند با ورزشگاه های 5 ستاره اروپا رقابت کند.

*کتابچه هند

فدراسیون فوتبال هند برای میزبانی از جام ملت های آسیا 2027 نام 12 ورزشگاه را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه کرد که به شرح زیر است:

1- EKA آرنا 

2-استادیوم کالینگا

3-استادیوم گاندی

4-استادیوم نهرو

5-استادیوم بالایوگی

6-استادیوم VYBK 

7- استادیوم جواهر نهرو

8-DY پاتیل استادیوم 

9- استادیوم کارگر

10-استادیوم جواهر نهرو(نیودهلی)

11-استادیوم بین اللملی گرینفیلدس

12- استادیوم شیویچهاتراپاتی

طبق گزارش های رسیده نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بازدید از زیرساخت های کشورهای نامزد میزبانی از جام ملت های آسیا 2027 در ماه های فرودین تا اردیبهشت 1400 از ایران، عربستان، قطر و هند بازدید می کنند تا میزبان نهایی را انتخاب کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جام ملت های آسیا فدراسیون ایران عربستان قطر هند برای میزبانی از جام ملت های آسیا میزبانی از جام ملت های آسیا 2027 فدراسیون فوتبال شرح زیر فوتبال آسیا میزبان جام جام جهانی کتابچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۸۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)

در سال ۲۰۲۳ بیش از ۳,۰۰۰ تن طلا در جهان تولید شد. در اینفوگرافی زیر، کشورهای پیشروی جهان از نظر تولید طلا، به تصویر کشیده شده اند. این ارقام برگرفته از آخرین گزارش سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده آمریکا (USGS) در مورد آمار طلا، منتشر شده در ژانویه ۲۰۲۴ است.

چین، استرالیا و روسیه بیشترین طلا را در سال ۲۰۲۳ تولید کردند

به گزارش روزیاتو، چین بزرگترین تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ بود که بیش از ۱۲ درصد کل تولید جهانی طلا را به خود اختصاص داد و پس از آن استرالیا و روسیه قرار داشتند.

معادن طلای چین عمدتاً در استان های شرقی مانند شاندونگ، هنان، فوجیان و لیائونینگ متمرکز هستند. تا ژانویه ۲۰۲۴، ذخایر معدن طلای چین حدود ۳,۰۰۰ تن تخمین زده می شود که حدود ۵ درصد از کل ۵۹,۰۰۰ تن ذخیره جهانی طلا را تشکیل می دهد.

چین علاوه بر اینکه بزرگترین تولید کننده بود، به عنوان بزرگترین خریدار فلز زرد در سال ظاهر شد. در واقع، بر اساس گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی این کشور به تنهایی در سال ۲۰۲۳، ۲۲۵ تن طلا خریداری کرده است.

تخمین مصرف جهانی طلا

بیشتر طلای تولید شده در سال ۲۰۲۳ در تولید جواهرات مورد استفاده قرار گرفت، در حالی که بخش قابل توجهی از آن به عنوان ذخیره ارزی مانند شمش طلا یا سکه فروخته شد.

جواهرات: ۴۶%
بانک ها و مؤسسات مرکزی: ۲۳ درصد
شمش: ۱۶٪
سکه های رسمی و مدال ها: ۹%
برق و الکترونیک: ۵%
سایر: ۱%

با توجه به قیمت های بالا، سرمایه گذاری و تولید، انتظار می رود از ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۲، تولید جهانی طلا، ۱۵ درصد رشد کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آزاد: سپک‌تاکرای ایران جایگاه ویژه‌ای در سطح بین‌المللی دارد
  • گرمای گوشی و لپ‌تاپ باعث ناباروری می‌شود
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • آقاپور: «دی‌جی» تیم ملی فوتسال هستم!/ با درد بازی کردم
  • نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)
  • لر آره‌نا استادیوم اختصاصی خیبر شد
  • فیلم| صدام حسین در ورزشگاه آزادی | خشم کاربران از اقدام تماشاگر
  • آمار ضعیف مهاجمان استقلال در لیگ برتر
  • نیمی از بلیت‌های دیدار استقلال مقابل ذوب‌آهن فروش نرفت!
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است